thema kabouters
Samen plezier maken
Muzische activiteiten
Voorleesweek
Met de trein naar Durbuy
OLVA Steenbrugge
Baron Ruzettelaan 439
8310 Assebroek-Brugge
050 358118
directie@olvasteenbrugge.be
't Sparrenhof
Dries 4
8310 Assebroek-Brugge
050 375385
directie@olvasteenbrugge.be

Welkom in het schooljaar 21-22

Het schoolteam en de directie van OLVA Steenbrugge wenst iedereen mooie kerstdagen en een gelukkig 2022!

Er is noodopvang in de week van 20 tot ('s middags) 24 december op school (Steenbrugge!). Enkele afspraken: lagere schoolkinderen dragen een mondmasker, laat het beginuur en einduur weten aan de toezichters, eigen lunchpakket en/of versnapering moeten meegebracht worden, een dvd met een leuke film mag meegebracht worden voor als het weer wat minder zou zijn. De noodopvang is niet voor zieke kinderen!

Update 5/12 Nieuwe maatregelen: Vanaf maandag 6/12 dragen alle lagere schoolkinderen een mondmasker, een klas wordt gesloten vanaf 2 besmettingen, de kerstvakantie begint op zaterdag 18 december.

Update 30/11 Wegens de nieuwe coronacrisis nemen wij enkele bijkomende maatregelen: Er is alleen nog studie na school voor het 3de tot het 6de leerjaar. De leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar gaan naar huis of naar de opvang. Voor het zwemmen op maandagvoormiddag gaan nog 2 klassen zwemmen in de plaats van 3 klassen. De 3de klas, die niet mee gaat, krijgt een extra les lichamelijke opvoeding op school. Sint en Piet bezoeken ons op maandag 6/12. De klassen ontmoeten hem in de turnzaal in beurtrol en op afstand. Dit feest willen wij de kinderen niet ontzeggen.

Update 15/11 Overal gaan de alarmbellen weer af omwille van de vele coronabesmettingen. Mogen wij vragen om het mondmasker altijd te gebruiken op school en om waakzaam te zijn dat er geen zieke kinderen naar school komen. Kinderen van wie iemand in het gezin besmet is, moeten ook in quarantaine. Die quarantaineperiode duurt 10 dagen.

Coronaregels: vanaf maandag 8 november moeten de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar een mondmasker dragen in de klas, (voorlopig) niet op de speelplaats. Ook vragen wij aan de ouders om het mondmasker weer te dragen in en om de school. Dank voor de medewerking.

Door de pannenkoekenverkoop moeten de leerlingen van het 6de leerjaar € 80 minder betalen voor de bosklassen die doorgingen van 11 tot 15 oktober. Dank u wel om van de pannenkoekenverkoop een succes te maken.

De schoolbrochure met schoolreglement voor dit schooljaar staat online bij de praktische info.

Welkom in het schooljaar 21-22! We maken er weer een boeiend, leuk en leerrijk schooljaar van!!!

Inschrijven kan weer vanaf nu (op afspraak): 050/358118 of directie@olvasteenbrugge.be