thema kabouters
Samen plezier maken
Muzische activiteiten
Voorleesweek
Met de trein naar Durbuy
OLVA Steenbrugge
Baron Ruzettelaan 439
8310 Assebroek-Brugge
050 358118
directie@olvasteenbrugge.be
't Sparrenhof
Dries 4
8310 Assebroek-Brugge
050 375385
directie@olvasteenbrugge.be

Welkom in de 2de trimester!

Update 21/01: Wat betreft de krokusvakantie verandert er niets voor de basisscholen, die duurt 1 week van 13 tot 21 februari, een mondmasker wordt ook nog steeds niet verplicht onder de 12 jaar. Met de slogan "Wees niet nonchalant met de Engelse variant in ons land" wil ik wel aan iedereen vragen om de bestaande coronamaatregelen te blijven volhouden. Dank daarvoor!

Juf Jana maakte een leuk filmpje voor wie kennis wil maken met onze hoofdschool. Klik hier! Foto's van het driekoningenfeest vind je hier.

Bezoek ook de website (met foto's en filmpjes)van onze gezellige kleuterschool 't Sparrenhof . Info en voorlopige inschrijvingen kunnen via email: directie@olvasteenbrugge.be (dit voor beide vestigingsplaatsen). 

Oproep: we zoeken wat reservekledij en -ondergoed voor kleuters die over de middag een "ongelukje" hebben. Mag binnengebracht worden in het secretariaat.

Voorlopig annuleren we de zwemlessen op maandag voor het lager uit voorzorg, alvast voor de maand januari.

Het schoolteam wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Iedereen welkom vanaf maandag 4 januari voor de 2de trimester van dit schooljaar. Kinderen die op reis zijn geweest naar het buitenland, moeten wel nog een weekje wachten om het risico van een besmetting op school zo klein mogelijk te houden. Er werden veel activiteiten gepland voor de 2de trimester (cf. de activiteitenkalender op deze website) maar een aantal (vooral toneel- en filmvoorstellingen) ervan is jammer genoeg al geannuleerd tot aan de krokusvakantie. Enkele activiteiten in de kinderboerderij kunnen gelukkig wel nog doorgaan. Dank om alle maatregelen te blijven volhouden.