thema kabouters
Samen plezier maken
Muzische activiteiten
Voorleesweek
Met de trein naar Durbuy
OLVA Steenbrugge
Baron Ruzettelaan 439
8310 Assebroek-Brugge
050 358118
directie@olvasteenbrugge.be
't Sparrenhof
Dries 4
8310 Assebroek-Brugge
050 375385
directie@olvasteenbrugge.be

Onze activiteiten in de 2de trimester.

Op dinsdag 18 februari hielden we een boomplantactie in 't Sparrenhof. Klik hier voor de foto's.

Het 6de leerjaar maakte kennis met Mariawende op 11/02 en kreeg op maandag 17 februari EHBO-les. Klik hier voor de foto's van beide activiteiten.

Op 14 en 15 februari hielden wij onze spaghettifuiven, dank aan het oudercomité voor het vele werk, het decoratieteam voor de mooie versiering in het thema "troetelberen en hartendieven," het schoolteam voor de logistieke steun, kok Jan voor de lekkere spaghetti en u allen voor uw aanwezigheid! Klik hier voor de foto's van de spaghettifuif van Steenbrugge op 15 februari.

Troetelberen en hartendieven op de spaghettiavond van 't Sparrenhof op 14 februari '20. Klik hier voor de foto's.

Een win-win situatie: Studenten van het VTI schilderden bij ons op school een gang, een muur in de turnzaal, een houten bord om vooraan op te hangen. Klik hier voor een paar foto's.

Schaatsen is ook vallen en opstaan, maar vooral veel pret. Klik hier voor de foto's.

Foto's van de klas van Mevr. Janne in het thema gezondheid, zo kwam er ook een dokter op bezoek in de klas. Klik hier voor de foto's.

Op donderdag 23 januari spoorde het 6de leerjaar naar Roeselare om in Studio Globo het inleefatelier over India te beleven. Klik voor de foto's.

Op maandag 1 oktober van het vorig jaar leerden de leerlingen van het 6de leerjaar alles over Vlerk de vleermuis in het Bulskampveld. Foto's.

Op dinsdag 7 januari controleerden de mensen van het oudercomité reeds voor de 3de maal of de leerlingen hun fluojasjes dragen. Klik hier voor een paar foto's.