thema kabouters
Samen plezier maken
Muzische activiteiten
Voorleesweek
Met de trein naar Durbuy
OLVA Steenbrugge
Baron Ruzettelaan 439
8310 Assebroek-Brugge
050 358118
directie@olvasteenbrugge.be
't Sparrenhof
Dries 4
8310 Assebroek-Brugge
050 375385
directie@olvasteenbrugge.be

Olvacross, Strapdag en een mooie start van het schooljaar 2018-2019!

Op donderdag 27 september namen het 5de en 6de lj. deel aan de Olvacross in Sport Vlaanderen (Julien Saelens). Jade won brons in de categorie meisjes 5de leerjaar, Axel won de gouden medaille bij de jongens 6de lj. Proficiat! Maar ook een dikke duim voor alle deelnemers! Klik hier voor de foto's.

Op vrijdag 21 september was het strapdag," strappen" is een samentrekking van "stappen en trappen," die dag is het startpunt van een periode met veel aandacht voor verkeersveiligheid, cf. de maatregelen die je ook terugvindt op onze site. Klik hier voor de foto's van de strapdag. Op de foto's zie je de kinderen dansen op het nieuwe straplied. En met het 6de reden we per fiets naar de strapdaghappening op 't Zand te Brugge.

Graag wens ik, in naam van het hele schoolteam, iedereen een mooie start van dit schooljaar. Het wordt een heel bijzonder schooljaar want dit jaar bestaat de school 140 jaar! En bovendien kunnen we dit vieren met nieuwe klas- en andere lokalen, die vanaf 3 september in gebruik zijn! Op vrijdag 9 november houden wij een officiële opening van de nieuwe lokalen. Daarvoor volgt later een uitnodiging.

De nieuwe schoolbrochure met schoolreglement staat online. Dit ter info.

Op dinsdag 7 augustus werd oud-leerling Maithili Vanhille begraven na een oneerlijke strijd tegen een zeldzame kanker, het was een mooie afscheidsviering vol symboliek. In naam van onze schoolgemeenschap bied ik de familie onze deelneming aan. Respect voor alles, maar dan ook alles, wat zij gedaan hebben.